HUN - hangok


Hűség, Bátorság,Kitartás!
MENÜ

 

Régebbi Hírek

Ami már lekerült a hírsávból-, de érdekes lehet

 

 

Vértelen kivégzési parancs

2012-05-21 13:18:56

Balog Zoltán. Mitől lelkész egy miniszter?A parancs vértelen, de gyermek gyilkosságokra ösztönöz! Az "Emberi erőforrások minisztere" Balog Zoltán, embertelen tettekre adja "áldását"! Az "Áldást" talán szószerint is vehetjük, mivel az említett miniszter lelkész is. De milyen lelkész az aki "..szaporodjatok, sokasodjatok.." Jézusi tanításával ellentétesen az "ABORTUSZ TABLETTA" bevezetése mellett kiáll?

 

   

Elsötétítés

2012-05-09 14:29:36

"CSALafinta" doktorátussal teletüzdelt kormányunk újabb "bravúrra" készül! Az oktatásügyben elszántan arra törekednek, hogy "Anál"-fabéta nemzedéket neveljenek ki. Csökkenteni kívánják a "kötelező olvasmányok" számát az iskolákban!! Lehet, hogy túl értelmesnek, túl olvasottnak tartják az "Elbutított nemzedék" címével dicsekedhető ifjuságunkat?

   

Antiszemitizmus az igazság megemlítése is

2012-04-11 09:28:37

2012-re oda süllyedt a "demokratikus" parlament, hogy az igazságot "Antiszemitizmusnak" tartja! A tiszaeszlári kislányt megölték a zsidók-ez tény! Ha ezt megemlítik a "Magyar" parlamentben, az antiszemitizmus! Ha legyilkolják, megerőszakolják, kirabolják a cigányok a magyarokat, arról meg kuss van! "Éljen a jogegyenlőség! Éljen a szólás szabadság! Éljen a (Fidesz) demokrácia! "

 

Lepattantak a cigányok!

2012-04-11 07:24:38

Kolompár Orbán a "csúcscigány" a Magyar Parlament díszpéldányának és  társai perének  másodrendű vádlottja Kolompár László és családja "eltűnt", nem várva meg a május 21-22 -i "eredmény hírdetést".Vajon kinek az érdekében állt, hogy a lakhely elhagyási tilalmat engedje megszegni a cigány bagázsnak?

 

Gyilkoltak a NIGGEREK!

2012-03-31 19:32:36

Ismét bebizonyosodott, hogy a néger faj alantasabb ösztönű , mint a fehér.Brutális afroniggerek halálos nemi erőszakot követtek el két 17 éves lányon. Lányok ÉBRESZTŐ! - vagy ti is így jártok.

Részletesen itt:FAJKEVEREDÉS NOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

A 4 elemis gyurcsányszky

2012-04-20 15:29:24

Nem találta meg  szakdolgozatait a bukott sportminiszter, és volt "ormányos-kormányos". Azt bizony nem lehet megtalálni ami nincs! Erre csak saját szavait idézném:"...Hazudtunk reggel, éjjel meg este..." és úgy általában mindig

   

 

Kupleráj Gyurcsányéknál?

2012-04-11 07:35:52

Vajon milyen szép és ékes rend uralkodhat a Gyurcsány villában, ha  nem találja a szakdolgozatokat? A kérdés: Talán nincsenek is? Még egy - két nap és meglelik ezeket a firkálmányokat, biztos vagyok benne! Hogy miért: Azért, mert az egész Gyurcsányszky - féle bandérium valószínűleg most gyártja visszadátumozva az "eredetit".-Gondoljanak bele: Az  iratokat -a rendszerető családokban - egy helyen tartják. Ezek szerint nagy kupleráj lehet abban a villában...!

   

KEGYELET! Főhajtás a =Nemzetvédő =előtt

2012-04-02 14:23:23

Tudós - Takács János Április 3 -án volt két éve, hogy örökéletre "szenderült" Tudós - Takács János, aki a nemzetszolgálat valódi tudósa, harcosa volt. Hazaszeretete, szerénysége, a nemzeti szocializmus és a Hungarizmus iránti elkötelezettsége mindörökre példaként állhat előttünk. Emléke ma is köztünk él!

 

Megemlékezések

2012-03-13 07:38:55

Az ország több pontján megemlékeztek Szálasi Ferenc mártíromságáról. A Pax Hungarica Budapesti szervezete az Új Köztemető 298 -as parcellájánál emlékezett meg március 10 -én szombaton a kivégzett Nemezetvezőről.

 

 

Az Új színház műsora

2012-02-24 22:23:36

Új-színházKedves olvasóim! Az Új színház műsorát,

külön linken elérhetik

a honlapom menűjében!

   

 

Holttestet levizelő barbár Amerikaiak!

2012-01-18 10:53:53

"A holttestet levizelők értékközössége

Hányszor hangzik el naponta a nyugati politikai vezetők szájából, hogy a Nyugatnak „értékei” vannak, amelyekhez ragaszkodik, amelyekből nem enged és a többi.

Tegnapelőtt került fel a világhálóra egy videó – amelyet a youtube-on már le is tiltottak -, amelyen látható, hogy amerikai tengerészgyalogosok Afganisztánban levizelik az előttük kiterített, általuk meggyilkolt felkelők tetemeit. ..."

Részletesen: ITT

 

 

Jákob rabbi kalandjai

2012-01-18 11:04:23

Perverz minta példány: Yaakov Deutsch rabbi

Az ATV nem "dicsekedett"!

"Szexuális bűncselekmények miatt emeltek vádat vasárnap egy izraeli rabbi ellen. A vádirat szerint az afulai Yaakov Deutsch rabbi negyven éves működése során fontos vezetője lett a városnak, és arra használta fel pozícióját, hogy gyermekeket molesztáljon. A perverz rabbi most két tizenhárom és tizenöt éves lányon, illetve szinten két tizennégy és tizenöt éves fiún elkövetett erőszakos szexuális közösülés kísérlete miatt kerülhet rács mögé.

A rabbi ügyvédje természetesen tagadta a vádakat, szerinte lejárató kampány folyik a zsido vallási vezető ellen. Yaakov Deutsch rabbi egy éve ül őrizetben."

(Haaretz nyoman - Kitartás.hu

2012. 01. 9. hétfő. - 11:41)

Becsületnapi megemlékezés

2012-02-13 07:38:29

Becsület napja

Ismét méltóság és kegyelemteljesen, rendzavarás nélkül zajlott le a Kitörés napi megemlékezés. Mintegy 500 –600 fő vett részt a rendezvényen. Több európai ország köztük Német és Horvátország képviseltette magát.

A megemlékezésről készült filmbeszámolót az alábbi linkre kattintva tekintheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=v1s61yL55DE

 

 

 

 


Ég a zászló ég, ég ne aludjék....

2012-02-01 14:48:02

Európa szerte ég az úniós zászló (-nak mondott szövet darab)! Magyarországon lángra lobbantották a zsarátnokot. Példánkat követte: Svédország, Lengyelország és legutóbb Spanyolország is! ÉLJEN! - és égjen! Kishazánkban ugyan "garázdaságnak" minősítették az esetet, de nem tudni miért, ugyanis "senkiország" zászlaja a kék zászló. Egyre több ország fejezi ki így, elégedetlenségét az összeeszkábált únió müködésével szemben.

 

 

Csurka István Gyászmiséje

2012-02-18 21:26:07

Csurka István elhunyt drámaíró, publicista, politikus megemlékező gyászmiséje 2012.02.24 -én (pénteken) 18 órakor lesz a Budapest XII. Böszörményi út 28. szám alatti református templomban.

Elhunyt CSURKA ISTVÁN

2012-02-04 17:29:11

Elhunyt Csurka IstvánElveszítettük a legújabbkori radikalizmus bástyáját. Meghalt Csurka István, író, politikus, aki nélkül talán nem is létezne napjaink valós ellenzéke. Keze alatt "nőtt fel" a jobboldal számos, ma is aktív parlamenti képviselője. Alapító tagja, elnöke volt a MIÉP - neCsurka örökkék, a "rendszerváltás" utáni legerősebb és legnépszerűbb radikális pártnak. Ismét szegényebbek lettünk egy nagy magyarral, aki szívén viselte a nemzet sorsát. Emléke örökké él szívünkben.

 

 

Mi lesz veled Schmitt Pál?

2011-12-29 13:09:10

Magyar Köztársaság elnöke Schmitt Pál köztársaság nélkül maradt. Vagyis kinevezése (eltartása) okafogyottá vált! Mivel szép honunkat Magyarország néven emlegetjük, minek kellene nekünk egy köztársaság nélküli országban köztársasági elnök? Királyunk sincs nem igaz? - pedig Szent Koronánk az lenne!!

Tehát utilaput a talpára! A Sándor - Palota legyen turisztikai látványosság és akkor nem vinné, hanem hozná a pénzt!! (Szálka)

UNDORMÁNYFA a Bazilika előtt

2011-12-04 21:54:59

Egy közizléstelen undormányfán gyújtotta meg a fényeket Erdő Péter Bíboros. A karácsonyfából Hanuka fa lett az V.kerület dísze(?)!

Erdő Péter és Rogán Antal ismét kimutatta a foga kékjét! - már nem először!

Hogyis van ez Erdő Péter: - Kinek prédikál "nagyméltóságod"?

Tovább, részletesen>>>>

  Miért hallgatnak?  
  2011-11-24 21:38:12  
 

Miért hallgat a "fáma" Eszes Tamás körül? Valószínűnek látszik a gyilkosság, mert agyonhallgatják a történteket! Ismét a "félelemben tartott" kisebbség gyilkolt, vagy a szálak még feljebb vezetnek?Ne hagyjuk hogy "elfeledkezzenek" a tájékoztatási kötelezettségről! Jogunk van tudni  ki gyilkolt és miért? De, azt is tudnunk kell, ha más van a háttérben!/

Tesznek - e szájzárat az orvosszakértői jelentésre?

2011-11-09 21:10:22

Idegenkezűséget állapított meg Eszes Tamás holttestének igazságügyi
orvosszakértői vizsgálata.

Eszes Tamás a Véderő főparancsnoka, még is csak megölték?!Eszes Tamás a faluban terjedő hírek szerint felakasztotta magát. A rendőrök a helyszínen ezt nem erősítették meg, Eszest felboncolták. Az igazságügyi orvos szakértő jelentés idegenkezűséget állapított meg. A
Heves megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Soltész Bálint százados kijelentette: amíg a szakértői vizsgálat jegyzőkönyvét nem kapják meg, addig hivatalosan nem mondhatnak semmit. (Blikk nyomán)

módosít

Öngyilkos lett( ?) Eszes Tamás

2011-11-04 21:27:17

Eszes Tamás a Véderő főparancsnokaKülönböző hírportálok  adták tudtunkra, hogy öngyilkosságot követett el Eszes Tamás a Véderő félkatonai szervezet főparancsnoka!

Mélységes döbbenet üli meg a nemzetioldal szívét. Vajon kinek, kiknek állt érdekében Eszes Tamás öngyilkolása (sic!) Szinte bizonyos, hogy ez a katonaember nem lehetett öngyilkos! Vagy talán mégis?

Elemző írásom>>>> /Szál-ka

 

Megjöttem Emlékezzünk együtt!!

2011-10-28 09:58:09

Elnézést kérek kedves látogatóimtól, hogy az elmúltidőszakban, háttérbe szorult oldalam frissítése. A jövőben - remélhetőleg - több időm lesz a világ dolgaival foglalatoskodni!

Emlékezzünk együtt elhúnyt hozzátartozóinkra, eltávozott barátainkra, mártírjainkra, hőseinkre Mindenszentek napján.

Fejhajtásunk közepette jusson eszünkbe egyik, nem is oly rég eltávozott "tanítónk", Tudós -Takács János bácsi, aki lélekben most is van köztünk!

Ne feledkezzünk meg Szálasi Ferenc és a Hungarizmus eszméjét magáénak valló vértanúkról sem!

 

 

Címlapom egy része volt a kezdetektől 2011.nov. 02-ig.

Szól azokhoz is akik "gyógyulásra" vágynak, mert orvosra elsősorban a "betegeknek" van szükségük!

A jövőt, az "egészséges" gondolkodású magyarság akaratának megfelelően szükséges formálni, de ahhoz az kell, hogy

Ép testben, ép lélek lakozzék!

Ennek a megvalósításához szeretnék honlapomon keresztül én is hozzájárulni, hogy elmondhassuk

 

 

Legyünk büszkék arra, hogy Magyarok vagyunk!

Szent Korona, Atilla népe

Ne feledjük őseinket, halhatatlan hőseinket és kivégzett mártírjainkat!

 

  

A Buzik csak Magyarországon kiváltásosok

2011-05-18 09:28:03

buziskodók.jpgA moszkvai hatóságok nem engedélyezik a május 28-ra tervezett meleg felvonulást annak ellenére, hogy az európai emberi jogi bíróság az emberi jogok megsértésének minősítette az előző három tervezett megmozdulás betiltását. MTI nyomán Magyarországon fordított a helyzet a "gusztustalanokat" védik az ellenük felháborodott normális életetélők ellen!

 

 

Tormay Cécile

2011-04-18 12:40:04

 

Végre, 2011. április 2 – án, visszakerült Tormay Cécile emléktáblája a régi helyére, Tormay Cécile emléktábla újra a régi helyénBudatest VIII. kerület Kőfaragó utca 3. szám falára. Az irodalmi Nobel –díjra jelölt írónőnk korábbi emléktábláját 1945. után verték le a falról, barbár, gonosz kezek.

 

 

   

1990 - óta gyilkolják az utódokat hazánkban

2011-04-13 13:33:24

 

A rendszerváltás (Csillagváltás), 1990 - óta bizonyíthatóan 6 000 000 !!! - hatmillió - abortusz = gyilkosság történt hazánkban!Abortusz Kép egy gyilkosságról

Vajon kinek az érdeke, hogy elfogyjon a magyarság??? Azonnali hatállyal meg kell változtatni az abortusz törvényt ! -  A családos és az egyedül álló nők egyformán legyenek képviselve a végleges döntés meghozatalában!

 

 

   

 

Sylvia Stolz ismét szabad

2011-04-19 07:48:34

A jogásznő, Sylvia Stolz, letöltötte 3 és féléves börtön büntetését és 2011. április 13 –án Sylvia Stolz jogásznő - Aki kimerte mondani a varázsszótkiszabadult. Megalázó, hogy Németországban a volt szabadszellem hazájában kellett azért raboskodnia, mert a bíróság előtt kimerte mondani véleményét, miszerint: „A holokauszt a világtörténelem legnagyobb hazugsága”

A „Szájtapasz” törvény azóta már Édes Hazánkban is, meghazudtolja a szólás szabadságát.

 

Szálasi Ferenc Emléktáblát avattak

2011-03-14 16:36:33

Hungaristák, Hungarista szellemű Magyarok!

Szálasi Ferenc dombormű, már két helyenNemzetvezetőnk Mártírhalálának 65. évfordulója, ezúttal nem csak a gyász, hanem az öröm napja is! Bár ez az öröm fájdalomból fakad! A mai napon, Budapesten is felavatásra került Szálasi Ferenc Nemzetvezető emléktáblája! Egy nappal korábban Mezőkövesden - egy családi ház kertjében - került leleplezése hasonló dombormű!

Csak remélhetjük, hogy e nagyszerű kezdeményezés, követőkre talál.

Budapest, 2011. 03. 13./Szálka

 


 

Megfekete-zászlókoszorúzták Tudós -Takács János sírját

2011-04-05 12:35:43

Vasárnap, 2011. április 3- án 15 órakor a Pax Hungarica Mozgalom és szimpatizánsai lerótták kegyeletüket Tudós - Takács János sírjánál. Koszorúzásnál a családot, Tudós  - Takács Testvérünk fia  képviselte.Emléke legyen örök!

 


 

Kiválóságok a túloldalról

2011-03-12 10:47:57

Március tizenötödike alkalmából, több területen is kitüntetéseket osztott ki az állami vezetés. Megállapítható; hazánkban semmisem változott! A kitüntetettek nem csak orrhossznyi többséggel, a hazánkra telepedő kisebbségből került ki, háttérbe szorítva nemzetünk keresztény felekezetű nagyjait!

 


Rendőrállam

2011-03-16 13:22:53

Tovább tevékenykedik a diktatórikus rendőrállam gépezete! Most már a bejelentett, engedélyezett tüntetéseket is megzavarják. A Hősök terén Március 15 - én megtartani kívánt megemlékezést, gyalázatos módon megakadályozták. Indokok, a szokásosak és alaptalanok. Bővebben: a Hunhíren

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=38808


Biszku Béla ártatlansága

2011-02-28 13:02:52

Nagy "örömmel" vettük tudomásul, hogy Biszku Béla kezéhez nem tapad vér! A Rendszerváltó  hatalom bűntelennek nyilvánította...Nincs mit számon kérni tőle, a közreműködésével meggyötört, meghurcolt, kivégzettekkel kapcsolatosan!! ! A kérdés csak az, ha őt nem kérik számon, lesz - e valaha akit számon fognak kérni?


 

6 000 000 millió abortusz hazánkban  (Bölcskei média sztár szeretne lenni!)

2011-03-12 10:59:09

Bölcskei Gusztáv a Reformátusok püspöke, több közszereplésre vágyik! Szóvá tette, hogy kevés szót kap a nyilvánosság előtt....

Csak nem az jutott eszébe, hogy szóvá kéne tenni a gyilkos "abortusz törvény" átdolgozását, megsemmisítését. Talán arra gondolt, hogy ez a 6 000 000 abortusz gyilkosság, a rendszerváltás (?) óta bizonyíthatóan hatmillió.....

De, az is lehet, hogy eszébe jutott az, hogy bocsánatot kérjen Ifj. Hegedűs Lóránt református lelkésztől és gyülekezetétől, hogy sosem volt hajlandó kiállni mellettük....még a gyalázatos rendőri terror alkalmából sem, amikor a kékmundérosok körbezárták nem is oly régen a Szabadság téri templomot!

Hajrá Bölcskei....!


 

Cigány TERROR Magyarországon

2011-03-25 09:53:44

Ismét gyilkoltak a cigányok. Brutális kegyetlenséggel mészároltak le egy 50 év körüli asszonyt saját házában Hejőszalontán (2011.03.23)! A nőt a torka átvágásával, több késszúrással ölték meg. Az Orbáni „..rendet teszünk vidéken, visszaszorítjuk a bűnözést…” csak frázis maradt csupán. Kampányfogás! Elhallgatják és elnézik a cigányok rabló és gyilkos terrorizmusát. A jó szándékú lakossági összefogások, amelyek a rendőrség munkáját segítenék – támogatás helyett -, csírájában elfojtják.Gyilkos cigányok, nem csak a kés véres

Ezzel a kormányzati hozzá állással tovább gerjesztik az ellentétet magyar és cigány között. Úgy látszik erre törekszenek a „honatyák”, ez felel meg leginkább belpolitikai elképzeléseiknek! Félem, terrorizmus, diktatúra = FEDESZ rezsim tombolása!

KÖVETELJÜK azonnali hatállyal állítsák vissza a CSENDŐRSÉGET!

 


 

Asztali nézet