HUN - hangok


Hűség, Bátorság,Kitartás!
MENÜ

Hír - adó

Évérzékelés 2011.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Koldusok országaKiváló évkezdésünk volt! A képviselőink – természetesen itt a lelkes, örökké fideszes, esetleg a volt Mszmp –ből átruccantakra gondolok -, megfontolt nyilatkozatai és hathatós közreműködésével, sikerült egy hónap leforgása alatt kétszer is „bedöntetni” a forintot. Jól megszívattuk a valuta hiteleseket. Tömegével adták vissza az autóikat tulajdonosok (így legalább „nem rontják a levegőt). A lakás maffiát is sikerült ez által, szinten tartanunk. Olcsó prédává tettük a - korábban lakásvásárlásra beugratott - csóri magyarok otthonait. Sikerült folytatnunk az előző kormány által megkezdett hányavetiséget. Egyik oldalon visszaminősítettük munkaképessé a féllábúakat, a félszeműeket és a 99% - alatt rokkantnak minősítetteket, míg a másik részről elküldtük a munkaképes, lelkes, középkorú dolgozókat. orbancionizmus Előre a Dávi imádat feléAmennyire lehet, betartottunk - ha lehetőség volt rá, két kézzel -, a pályakezdőknek és a nyugdíjba készülőknek is. Mondta is a szószátyár szóvivőnk – Szíjfeszítő Pál -, hogy az erős, élet és munkaképes – sírszélén toporgó – 60 évesekre szükség van a munkahelyeken, a fiatalok meg kussoljanak, örüljenek, hogy kábítószerhez juthatnak, meg nem kell katonának menni. Amúgy meg bámulják a színvonalas „való világot”. Megérdemlik!

Örvendetes, hogy a munkanélküliek száma csökkenő tendenciát mutatott, mert miután nem kapták a munkanélküli alamizsnát, utána nem tartottuk őket nyílván!

A nyugdíjasoknak kifizetett éves előirányzat sem növekedett! Jókor jött a zord idő! Néhányan megfagytak, mert nem volt pénzük tüzelőt venni. A jó hírnek mindig örülni kell! Hajrá Fidesz Ország!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Alleluja! A vidám vasárnapok óbégató egyletét, tudják a „Hitgyülit”, sikerült a kiemelt közjogi szervezetekSzájzár a holokausztban kételkedőknek közé gyömöszölnünk, így már nekik is tudtunk pénzt adni, már több csatornán is: Jóvátételekkel és ilyen - olyan rendelet mögé bujtatott frázisokkal. …..Köszönöm, köszönöm a tapsikolást…!

De, ne hagyják abba, kiáltsák világgá: „Viktor! Viktor!”.  A FIDESZ testvér pártja továbbra is a LIKUD, ez meglátszik rajtunk, nemde bár?! Intézkedéseinket ennek tükrében hajtottuk végre: bevezettük a Holokauszt= szájzár törvényt és 2012. Raoul Vallanberg évnek nyilvánítottuk (Csak tudnám hova a francba tűnt el annak idején a nagy zűrzavarban ez a fickó..?). És ez nem minden: Nem vagyunk többé köztársaság (de így minek nevezzem a Smidt Palit, köztársaság nélküli Köztársági Elnök csak nem lehet?)!

Tőgyeim és Rabbijaim! Az elmúlt rövid idő alatt a Jobbikot is sikerült jobb belátásra bírnunk. Már ők is elhatárolódnak mindentől (Csak a húsos fazéktól nem)! Amint mondtam, megmondtam: A balról jövő beadványokat komolyan vettük, a jobbról jövő ajánlásokat pedig komolytalannak, de mindegyiket lesöpörtük az asztalról. Más országokban például Irakban, Iránban ezt diktatórikus rendszernek nevezzük, de itt Európa közepén bátran kijelenthetjük, ez a: Demokrácia! A Mi demokráciánk!

Hajrá Fidesz Ország!

orbán-befogtam a szememAmikor átvettük a hatalmat, csak adósságot láttam, most nem látok ilyent. (Befogtam a szemem). Sikernek könyvelem el, hogy bezsebeltük a magánnyugdíjasok pénzét és befektethettük a feneketlen fazékba, az: államadósság csökkentésbe (De minek, azt még nem tudom.)!

Mindent egybevetve jól élünk! Mert 47000,-Ft –ból jól ki lehet jönni! Megmondta a Matolcsy! Nem hallották?! Akkor elmondom megint! 47 000,-Ft jó kis pénz (nektek birkáim!)! Matolcsy a Marxista egyetemével és Mszmp-s hátterével már csak tudja…

Tisztelt Talmudista barátaim!

Nagy örömmel tölt el, hogy nem tudtunk gátat szabni az állandó inflációnak. A napról, napra emelkedő élelmiszer és közmű áraknak.  Ezzel is ösztökéltük hazánk fiait, hogy minél többször látogassák a gyógyszertárakat, otthagyva maradék kis pénzüket.

A nemzeti oldalon erősködőket elhallgattattuk és elfogjuk hallgattatni, mert nem tűrjük az igazságot akkor, ha a szemünkbe mondják. Itt jegyzem meg, sajnáljuk a 2006 – ban történteket. Mi éles lőszerrel lövettünk volna, a Fidesz demokrácia nevében. Vegye mindenki tudomásul, hogy bűntelenül kordont boRendőrállam cselekedeteintani csak nekünk szabad! Kemény kézzel kell elbánni a rendbontókkal, ha azok nem a liberalizmus szellemében, hanem a keresztény nép nevében cselekednek! Mert, milyen dolog az, és milyen fényt vet haz ánkra, ha fekete ruhában, fegyelmezetten masírozó fiatalok nem a kocsmába, italoznak, hanem hősi halottakra emlékeznek! Gyalázat!

Nekünk nem a Don –kanyarban elesett százezrekre kell emlékeznünk (az messze van), hanem a magyar népet, a nemzeti jelképeinket ócsárló, kiszipolyozó „törpikékre”!

Határozott intézkedést hoztunk a takarékosság jegyében. A parlamentben bóbiskolók létszámát felére csökkentettük, persze nem most, nekünk még kell a „lé”!

A közbeszerzési törvény is meghozta (fonnyadt) gyümölcsét. Minden kis és középvállalkozást sikerült kiszorítani még a lehetőségétől is, hogy pályázzon!

Nem szóltam még a rézbőrű véreimről! A felzárkóztatás reményében ismét milliókat követeltek ki maguknak az államkasszából, hogy kolompárék a rokonokat nyaraltatni tudják a Balatonon! Oda se neki! Hálás népség! Leszúrtak egynéhány magyart, sportolót, és néhány öregasszonyt is megerőszakolnak. Aztán unalmukban megdádázhatnak egy – két szigorúbb tanárt az iskolában – büntetlenül! Érezniük kell, hogy a hatalom velük van, mögöttük állunk. Ez a demokrácia, a mi Fidesz demokráciánk!

A jövőre vonatkozóan is nagy terveink vannak!  A közszférának a létszámát igyekszünk legalább 300 ezerrel csökkenteni és a fekvő betegeket  bevonni az ország talpra vérkeringésébe. Ha így sem állunk talpra, akkor már csak a Talmudba bízhatunk! Alleluja! Allaeluja!

Hajrá Fidesz! Hajrá kóserek!

Gondolatokat lejegyezte: Szálka/2012.02.08.

FEL

UNDORMÁNYFA


Egy közizléstelen undormányfán gyújtotta meg a fényeket Erdő Péter Bíboros. A karácsonyfából Hanuka fa lett, az V.kerület dísze(?)!

"Amilyen a mosdó olyan a törölköző!"

Erdő Péter és Rogán Antal ismét kimutatta a foga kékjét! - már nem először!

Hogyis van ez Erdő Péter: - Kinek prédikál "nagyméltóságod"?(2011.12.04.Szálka)


"Erdő Péter bíboros Undormányfa lett a fenyőfábólgyújtotta meg az adventi vásár első gyertyáját a budapesti Szent István téren, a bazilikánál. A legnagyobb fővárosi templomunk előtt felállított hatalmas fenyőfa rikító kék színűre sikeredett, talapzatán üzleti jellegű feliratokkal. A Váralja Szövetség szomorúnak tartja, hogy a kereszténység egyik legszentebb ünnepéből ismét üzleti fogás lett. Szervezetünk levelet írt az egyháznak és az V. kerületi önkormányzatnak, amelyben azt kérjük a címzettektől, hogy jövőre a keresztény hagyományoknak és a közízlésnek egyaránt megfelelő színezetű karácsonyfát állítsanak a városban."                                                           FEL

A teljes cikket itt olvashatja: http://varaljaszovetseg.hu/h164.html

 

Mindegy csak lobogjon?

Árpádsávos megmaradásÉrdekes, sőt tanulságos e-mailok keringenek sok esetben az internet zegzugos ösvényein. Van, amiről tudtunk van, amiről voltak sejtéseink és van, ami új információként jut el hozzánk. A lentebb olvasható névsor is ezek közé tartozik. A FIDESZ torreádor módjára „köpönyegforgató” csapata közel sem teljes, csak egy kis ízelítő az „Orbánia” imádóinak és figyelemfelkeltő a tévelygőknek, hogy a jelenlegi „jobboldal” csak a Fidesznek „jobb”, nekünk, akik megdolgozunk (nánk) a pénzért közel sem annyira „jobb”.

És most következzék a díszes válogatott csapat:

„Stumpf István :MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnök,

Járai Zsigmond : MSZMP tag, kormánytag, III/II együttműködő,

Matolcsy György : MSZMP tag, III/II együttműködő,

Martonyi János : MSZMP tag, kormánytag, III/II együttműködő,

Chikán Attila : MSZMP tag,

Pintér Sándor : MSZMP titkár,

Csintalan Sándor MSZMP és MSZP tag, jelenleg a Fidesz és a HÍR TV ideológiai támasza,

Kerényi Imre : MSZMP alapszervezeti titkár,

Szita Károly : III/III együttműködő,

Mikola István - Hazafias Népfront,orbán-zászló

Fónagy János : MSZMP tag,

Vonza András : MSZMP tag,

Szabadi Béla : MSZMP tag, munkásőr,

Varga Mihály : KISZ titkár,

Deutsch Tamás : KISZ titkár,

Orbán Viktor : KISZ titkár, párttitkár, III/III együttműködő,

Kövér László : KISZ-titkár, a Forradalmi Munkás-Paraszt Kormány és Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa …stb.”

 

„Tetszettek volna forradalmat csinálni.” – mondotta Antall József, néhai miniszter.

Igen ám, de kivel? Az olyan alakokkal, akiknek teljesen mindegy milyen színű a zászló, csak lobogjon? Éppen az ilyen lényeket kellett volna elzavarni a parlament közeléből azoknak, akik ma kéz a kézben teszik tönkre szép hazánkat, segítik sírba nyomorgó nemzetünket!

Amit nem sikerült befejezni az ötágú csillag barbárainak 1945 és 1990 között, azt most a hitványabbak igyekeznek, befejezni a hatágú csillag fedezékéből.

Üzenet a hitványoknak:

 

Verje meg az Úr!

Nem minden csillag ragyog örökké az égen.

A hulló csillagok fényét elnyeli a föld!

Ne legyen nyugtotok álnok csillagosok

Míg a földön magyar szív dobog.

 

A dobbanást dübörgésnek halljátok! - kutyák!

Mert Istentelenül dorbézoljátok el, a Hazát!

Isten ostora, villámként csapjon le közétek,

Azt verje az Úr, ki bántja a Magyar népet!

 

Girhes testetekbe a kórság fészkelje bele magát,

Mert elvennétek a Magyartól földjét és Házát.

De, Nemzetünket óvja, a magyarok ősi vére,

Azt verje az Úr, ki kezet emel a magyar népre!

Budapest, 2011. június 16./Szálka

FEL

Levelezgető miniszter

Ismét levelet hozott a postás a miniszterelnöktől. Sokba van ez nekünk; került, vagy 2 – 3 milliárdba. A keservesen összegyűjtött adóforintok cicomázott borítékban köszönnek vissza ránk! Úgy látszik sok a fölös a „kincstárban”.

Vajon mi a célja a levelezgetésnek? – Talán határozatlan a többségi kormány? Színjáték, a Fidesz – től elpártolt szimpatizánsoknak?  Nem tudni! Annyi bizonyos, hogy teljesen felesleges, mert nem a válaszlevelek tartalmának függvényében, illetve figyelembevételével hozzák meg döntéseiket. Nem azt teszik, amit a magyar szellemiségű nép elvár tőlük, hanem diktatórikus elhatározásaikat végrehajtják, végrehajtatják!

Orbán Viktor levele, kérdőívA miniszteri kísérőlevél egy részlete így hangzik: „…ki érthetne meg jobban egy magyar embert, mint egy másik magyar?” Ez így igaz, csakhogy: ki leledzik ott a bársonyszékek mélyén, aki magyarnak véli magát?

Ugyanis, nem attól magyar valaki, hogy e honban látta meg a nap, aranyló sugarát, ez csak egyik feltétele annak! Magyarul kell élni, gondolkodni és hinni, hogy kiérdemeljük azt, hogy Magyarnak vallhassuk magunkat!

Nem levelezgetésre van szükség „népszerű témákról” kérdezgetvén - hiszen a választ mindenki ismeri -, hanem a felelősséget vállalva tenni kell az ország felemelkedésért.

A kérdőíven ezerszer „lerágott csontok” új köntösbe bujtatva kerülnek a szemünk elé. Tíz kérdés, melyre a megoldás adva van! Munkahelyteremtés – munkalehetőség biztosítás és a dolgos magyar emberhez méltó jövedelem! Ennek megvalósulása után, a felsorolt kérdések egyike sem lenne napirenden! Elsősorban nem az 55 évesek korvédelmével, hanem a fiatalok munkahelyteremtésével kellene törődni és ez visszahat az 55 és a fölötti korban dolgozókra. Aki 55 éves annak nyugdíj kell, nem munkahely, főleg ha már ledolgozott 35 – 40 évet! A fiatalok munkahelyhez, az idősebbek megérdemelt pihenéshez jutnának, a gazdaság pedig szárnyalna (Csak nem kellene annyit lopni, a felső berkekben!)

A munkahelyteremtés, a munkanélküliség felszámolása a feltett kérdéseket „holtvágányra terelné”. Az ezzel együtt járó gazdasági mutatók növekedése pedig jövedelememelkedéshez vezetne és nem a segélyezések mikéntjén kellene gondolkodni, hanem azon, hogy mit tegyünk még jobbá, szebbé, elfogadhatóbbá széles e hazában!

Több idő maradna morfondírozni, a tényleges problémánkon, mint például a cigánybűnözés, a B.t.k. megszigorítás (csalás, lopás, rablás, emberi élet elleni bűntett…), és nem utolsósorban az izraelita kisebbség hatalmának visszaszorítása a magyarországi érdekek mögé, valamint a különböző szélsőséges hitbéli szekták (pl.: Hitgyülekezet…) működésének felülvizsgálata!

Magyarrá kell tenni Magyarországot, nem kiszolgálni mindenféle népséget és előtérbe helyezni a magyar akarattal és elvárásokkal szemben. Nekünk a saját hagyományainkat, történelmünket kell ápolni, tanítani és méltóképpen megőrizni a jövő nemzedéke számára. A magyarság élvezhesse elsőbbségi jogait saját hazájában, mert ősei ontották vérüket e szent földért, nem a jelen cigány és zsidó kiváltságosok.

A tíz kérdés helyett, 10 elvárás teljesítésére van szükség, és akkor nem merülnek fel légből kapott kérdések!

1. Munkahely minden munkaképes embernek

2. Megélhetést biztosító bér és jövedelem

3. Európai színvonalú egészségügy

4. Magyar honvédség, és csendőrség felállítása

5. Az anyaság és a család kiemelt megbecsülése

6. Egyenlő feltételek minden politikai nézetnek

7. A keresztény vallás dominánssá tétele

8. Magyar szemléletű oktatás és kultúránk előtérbe helyezése

9. Magyar nép hőseinek, mártírjainak rehabilitálása

10. Egyenlő sajtó és média nyilvánosságot minden szervezetnek

Budapest, 2011. május 17./Szálka FEL


Bűnöző, bűnüldözők!

Lám, lám! Miből lesz a cserebogár?

A rendvédelmi erők „békés” demonstrációt tartottak, eközben, súlyos bűncselekményt követtek el, mert az Országház előtti lezárt („műveleti terület”- ahogy mondani szokták volt) területre erőszakosan behatoltak. Ez bizony büntetendő cselekmény! Ettől a ponttól elveszítette „békés” jelzőjét a tüntetés.

Érdekes: sehol nem láttam roham rendőröket (bár úgy hatóra körül, kétbusznyi megjelent, csak úgy bemutatónak), könnygázlövöldözőket, vízágyukat, röpködő gumilövedékeket.

2006 őszén is békés volt a tüntetés, csupán egy petíciót szándékoztak beolvasni a Egy Dávidcsillagos rongydarabkormányellen a tűntetők. Hol voltak most a „brutál-droidok”? A bűnüldözők, bűnözhetnek? Nem láttam véresre vert fejet, kilőtt szemet, agyon rugdosott demonstrálót, csak egy fehér kék ábrás rongyot égni! Nem zászlót! - csak egy rongyot! Ebből aztán van is kalamajka! Rongyot égetni nyílt utcán mióta tilos? Lesz is most különleges vizsgáló bizottság, meg miegymás ….

Na és, 2006 októberében ez miért maradt el, amikor a Magyar Nemzeti lobogót megtiport a a megvadult kékmundéros csőcselék?! Mert REND - őrnek, nem lehet mondani azt a fékevesztett elmebeteget, aki ilyet megtesz saját hazája lobogójával!

Kónya Péter azt mondta a résztvevőknek, hogy amíg nem csinálnak semmi törvénytelent, addig nem vihetik el őket. De, mivel törvényt sértettek, -zárt területre hatoltak be -, el kellett volna vinni őket!

A rendvédelmi erők úgy tűnik mindent megtehetnek. Ők a Magyar Rendőrállam urai!

Szocionizmus, után Orbánicionizmus! TI választottatok!

Jobb munkakörülményeket, béremelést, Biztos értékálló nyugdíjat – követelték a rendvédelmiek! ÉN IS! MI IS! Pintér megígérte pénzt ad…Mire fel?! A többi köztisztviselő és kormány-köztisztviselő az le van sz..va? Velük mi lesz? Csak akkor van pénz, ha utcára megy a tömeg?

És mi van azokkal akiknek egyáltalán se munkájuk „se munkakörülményük”? Nekik kellene az utcára menniük (Kapnának is rendesen a „viperával”), nem azoknak, akik korkedvezménnyel nyugdíjba mehetnek és utána élnek, mint „Marci hevesen”, mások pedig halálukig húzzák az „igát”!

A tűzoltókat még csak megértem, de a Magyarverőket, verje csak az Isten!

2011. 05. 07./Szálka                                                                                                                                                                         FEL

Kedves Barátaink!
Az a nagy helyzet állt elő, hogy nincs helyünk a következő nyilvános táborunk lebonyolításához. A régi kiképzőpályánk tulajdonosa mereven elzárkózik tőlünk. Nem kommentálom a hazafiasságát, pedig megérne néhány sort. A Gyöngyöspatai területünkön, a mostani helyzetre és az Orbán kormány által hozott törvénymódosításra való tekintettel, nem tudjuk megrendezni a táborunkat. Senki sem szeretne 3 év börtönt bevállalni mondvacsinált indokkal, mesterséges, pénzért való félelem gerjesztése címszaván. Remélem, ezt megérti minden józanul gondolkozó ember.

VÉDERŐ a keresztény magyarságértKeresünk, lehetőleg az ország közepén olyan magánterületet, amely el van kerítve, vagy az erdő mélyén van, és senkit sem zavar a jelenlétünk, senkiben sem merül fel a látványunk láttán félelem, vagy riadalom, és a 3 napos tábor megrendezésére alkalmas, 100-150 fő befogadására képes. Ehhez kérjük a segítségeteket és támogatásotokat. Akiktől nem kérjük: Fidesz, LMP, MSZP, vagy ehhez hasonló pártok, vagy tagjaik, valamint a Jobbiktól sem várunk segítséget. Bízom benne, hogy nem szorul magyarázatra az előző mondatom. Megértéseteket és segítségeteket előre is köszönjük. A lehetőségeket ide, erre az e-mail címre várjuk:vedero.sajtoiroda@gmail.com
A táborunkat 3 héten belül szeretnénk megrendezni, a felhívásunk sürgős!
2011-05-04
Kitartás!

Véderő parancsnokság

Köszönjük az UMG, a MNG, az ÖMG, a SZJPE, a Betyársereg, a Véderő tagjainak, és azon civil személyeknek, akik a részvételükkel kifejezték Gyöngyöspatán, a négy brutálisan megvert magyar fiatallal való szimpátiájukat. Azoktól elnézést kérünk, akiket a rendőrség nem engedett be a településre, de sajnos nem tehetünk róla.

Megmutattátok, hogy van nemzeti összefogás, van magyar feltámadás a bajban. Félre tudtátok tenni az egymás iránti ellenszenveteket, vagy a másik iránti nemtetszéseseteket. Itt mutatkozott meg, hogy a magyar, ha baj van, össze tud fogni. Remélem és bízva abban, hogy a jövőben nem csak a bajban fogunk össze, hanem keressük egymást, levetkőzve a gőgöt és kivagyiságot.

Szeretném, bár ezzel nem vagyok egyedül, hogy egyé legyen a nemzeti ellenállás, egy legyen a „radikális” jobb oldal. Ez minden felelős vezetőn múlik, és minden nemzeti érzelmű emberen, bármely szervezet, vagy mozgalom tagja, szimpatizánsa. Nincs időnk az egymás elleni csetepatékra, hiszen mára mindenki, aki a nemzeti oldalon áll, az „egyenruhás bűnöző” -nek lett kikiáltva. Ma a Pintér irányítású rendőrség nem a valódi bűnözők, hanem ellenünk, a magyar önvédelem ellen harcol. Ma az Orbán kormány mindent meg tesz, hogy eltiporja a magukat megvédeni akaró magyar embereket. Nemzettestvéreim, gondolkodjatok el a soraimon, mert azt ti is tudjátok, hogy összefogás nélkül nincs nemzetünk, nincs, aki megvédje a magyart! Szabadságot a politikai foglyoknak!
Kitartás!
Eszes Tamás
Asztali nézet