HUN - hangok


Hűség, Bátorság,Kitartás!
MENÜ

Még több cikk>>>

Előszó

Bizonyára megbocsátja nekem RETKES TAMÁS történész, hogy változtatás nélkül, teljes terjedelemben közlöm a blogjában (http://pancelgranatos.uw.hu) közölt, a mai napig egyedűl álló művét, amelyet nyugodtan nevezhetünk a Hungarizmus Katekizmusának, bár a szerző Szálasi Ferenc élete alcímet adta írásának.

Becsületére legyen mondva, hogy ez a nem mindennapi munka annak ellenére nem került nyomtatásban kiadásra, hogy többen is "megkörnyékezték" ezíránybú ajánlattal. De, amint Ő mondta (nem szószerinti közlés): - Feltétlenül szükség van arra, hogy  minél több érdeklődő hozzájusson a hungarizmus időszakának, a Nemzetvezető életének ferdítés nélküli megismeréséhez.-

Az alábbi elektronikus kiadványt bátran tekinthetjük olyan történelemkönyvnek, amely egy zavaros időszakot dolgoz fel, a tisztánlátás és a MEGVILÁGOSODÁS REMÉNYÉBEN!

Isten segedelmével, Úgy legyen!

Ajánlom a következő olvasmányt  Hungarista érzelmű, szimpatizánsú látogatóimnak, akik szükségét érzik annak, hogy közelebbről is megismerkejenek Szálasi Ferenc életével valamint, a Nyilaskeresztes párt - Hungarista Mozgalom történetével, továbbá mindazoknak, akik ebben a liberalizmussal fertőzött világban "gyógyulásra" vágynak, és a szellemi mocsárból kiutat keresőknek, ami egyre inkább ellepi a becsületes keresztény magyarságot.

Felhívom kedves látogatóim figyelmét -ha lehetősége van rá-, érdemes letölteni-elmenteni,vagy kinyomtatni, mert egy 200 oldalas (Word) műről van szó. (klikkeljen a mű címére)

Kitartunk/Szálka

2012.01.20.

Retkes Tamás: A katonai akadémiától a bitóig

Asztali nézet